četvrtak, 22. rujna 2011.

Coming soon!!!

Ili da prevedem naslov; Stiže uskoro!!! Stiže asfaltiranje ulice Petra Krešimira IV! Pripremite se za lokalne izbore: PROLJEĆE 2013!! Radi se o već tradicionalnom asfaltiranju metkovskih ulica nekoliko godina nakon obavljenih radova, ali zato neposredno prije izbora!

U tijeku su radovi ne nekoliko lokacija, kao npr. dolje ilustrirana ul. P. Krešimira IV, ali i npr. Hercegovačka ulica gdje smo asfaltiranje prve polovice čekali više od godinu dana, a sada su u tijeku radovi na drugoj polovici ulice (kaže oglasna ploča da je rok 90 dana, a radi se o cca. 300 metara = 3,33 metra na dan - OK malo sam bezobrazan; nisam odbio vikende).

U svakom slučaju - ja bi najviše volio da nisam u pravu. Volio bi da se radovi odrade unutar rokova, da se očiste tragovi iliti ožiljci s ulica, da se štete saniraju i da se sve vrati u prvotno stanje, ako ne i bolje. Ali iskustvo nam govori druge stvari! Već godinama nije tako, pa nema razloga da sada očekujemo drukčije! A radova po gradskim ulicama ima dovoljno; za parlamentarne izbore 2011, lokalne izbore 2013, izvanredne lokalne 2014, itd..... ;)



Nema komentara:

Objavi komentar