srijeda, 18. svibnja 2016.

Nova pjesma i spot Branke Medaka


Metkovski tenor Branko Medak snimio je svoju novu pjesmu O’ jubavi fibra i u suradnji s KUD-om Župa Bagalović objavio videospot.

Kako što se zaključuje iz naslova, pjesma je ljubavne tematike i naći će se na Medakovu novom albumu koji se snima u Opuzenu u studiju Jašara Murtezanija Prima Vista. Autor joj je poznati neretvanski kompozitor Denis Batinović Pekma, dok je aranžman načinio Marko Nikolac. Pjesma nam se svidjela i sigurno je da će biti slušana.

Branko nam je rekao da je videospotom želio promovirati naš neretvanski kraj i njegovu tradicijsku baštinu pa zahvaljuje članovima KUD-a i Foto studiju Veraja koji su mu pomogli pri njegovoj realizaciji.

tekst: metkovic.hr

...

...

...

...

...

...

...

Klik na fotografiju za uvećani prikaz.

2 komentara:

  1. jesam li propustio vidit ili nije napravljen nijedan kadar sa dronom? šta je spot lokalnog pjevača bez par kadrova dronom?????

    OdgovoriIzbriši
  2. dobro si vidio... niti jedan jedini kadar! ostao je dron ovog puta u gepeku auta. bilo je mnogo brankinih ideja za snimiti pa nije bilo potrebe za dronom. dron je vrhunska stvar kada ne znaš što bi i kako bi snimio, pa udri 20-30 karova iz zraka - i eto spota! iznimka je, naravno, u slučaju kada postoji jasan koncept snimanja iz zraka, ali to sam rijetko viđao. :D

    OdgovoriIzbriši