subota, 11. kolovoza 2012.

Dolje gornji horizonti

Aktivisti građanske inicijative "Spasimo dolinu Neretve" sa svojim transparentom na Lučkom mostu u Metkoviću netom prije starta 15. maratona lađa.

Medijska blokada inicijative "Spasimo dolinu Neretve" i dalje traje. Fotografije poput ove gore ne možete vidjeti ni na jednom portalu. A kako izgleda blokada u praktičnom smislu govori i slijedeća epizoda s Rogotinskoga mosta (preuzeto s Facebook stranice inicijative):
"Za one koji nisu čuli na Radio Naroni ili vidjeli na Elektronskom Metkoviću nekoliko auta i marica interventne policije potjeralo je 4 aktivista (jedan muškarac i 3 djevojke) GI Spasimo dolinu Neretve sa Rogotinskoga mosta bez da su im dopustili razviti transparent potpuno neuvredljiva natpisa (Ne damo našu Neretvu-Dolje Gornji horizonti). A sve pod izlikom osiguranja predsjednika Josipovića. Aktivistima je rečeno da će promet na mostu biti blokiran što nije učinjeno, pa je očito da se radilo o nalogu kojim se željelo ušutkati one koji se bore za istinu o Gornjim horizontima i HE Dubrovnik."

Nema komentara:

Objavi komentar