subota, 12. rujna 2015.

Slika na platnu

Fotografija na platnu obješena na zid ostavlja lijep dojam.

Od ožujka ove godine u foto studiu "Veraja" moguće je izraditi fotografije na slikarskom platnu. Radi se o izuzetno popularnom prozvodu koji posljednjih godina foto studia i neke tiskare sve češće nude kupcima. Fotografija se ispisuje na platnu posebno prilagođenom za moderne tehnologije ispisa, a potom se platno zateže na drvene letvice. Krajnja fotografija na platnu može samostalno visiti na zidu ili se može uokviriti u klasične drvene okvire.

Kada se promatra sa strane bridovi i tekstura dolaze do izražaja.

Približan dojam koji ostavlja ovakva fotografija se može vidjeti na priloženim fotografijama, ali ipak je bitno drukčije vidjeti i osjetiti ovakav fotografski proizvod uživo. (Klik na fotografije za uvećani prikaz.)
...
Za ispis vaših fotografija na platnu, ali i informacije o cjenama i dimenzijama kontaktirajte fotoveraja@gmail.com ili 020/681-904, a ukoliko bi željeli neku od mojih fotografija na platnu, ali i kao klasičnu fotografiju (npr. kao dar ili jednostavno da ukrasite interijere) kontaktirajte me na mveraja@gmail.com ili putem Facebooka ili Twittera. Moje fotografije se mogu pregledati na tri mjesta na internetu: ovaj blog, Facebook stranica i 500px.com/mveraja. U nastavku ima još fotografija, pa pogledajte.



...

Zbog specifične tehnologije izrade ovakve fotografije se mogu uklopiti
u sve vrste interijera.

Bliže promatranje otkriva lijepu i neobičnu strukturu platna.

...

...

...

Kvalitetno drvo od kojeg se izrađuju letvice može trajati godinama.

Nema komentara:

Objavi komentar